1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b

(06-1) 452-0005

Telefon:  (06-1) 452 0005

Angyalföldi út 5/b.

1134 Budapest

ELÉRHETŐSÉGEK

RÓLUNK

INFORMÁCIÓK

Fax:        (06-1) 342 0775

BUDAPESTI

ÖNKORMÁNYZATI

KÖVETELÉSKEZELŐ KFT.

Kik ismerhetik meg a kezelt adatokat?

A BÖK Kft. munkavállalói a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) alapján titoktartásra kötelesek, amely titoktartás őket a munkaviszony megszűnése után is terheli a munkavégzés során megismert Személyes Adatok tekintetében. Társaság a munkavállalóival a munkaszerződés mellékletét képező, Munkavállalói Adatvédelmi és Titoktartási Nyilatkozatot írat alá.

 

A BÖK Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a Megbízójával kötött megbízási szerződés titoktartási előírásait teljes mértékben betartsa, munkavállalóival és alvállalkozóival betartassa. Társaság a Megbízó instrukcióit köteles betartani a Személyes Adatokkal végzett műveletek során és az Adósokkal történő kapcsolatfelvétel során is.

 

A BÖK Kft. kizárólag olyan Alvállalkozót (függetlenül attól, hogy az Alvállalkozó jogi értelemben vállalkozási vagy megbízási szerződés, vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszony keretében működik közre a Megbízó által adott megbízás teljesítésében) vesz igénybe a Megbízóval kötött megbízási szerződés szerinti feladat ellátásához, aki a Beszállítói Adatvédelmi Nyilatkozatot aláírta.